Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika ispovijest

Kalinić istaknuo da nitko ne želi kupiti igrače Hajduka, dogovorio je veliki transfer Pukštasa pa ga Pavelin blokirao

Kalinić je otkrio da je on preko svojih veza došao do Parme i praktički nagovarao Talijane da pošalju ponudu za mladog Amerikanca.

Nastavlja se ogroman kaos u Hajduku. Sve je se počelo otvarati nakon ispadanja iz Europe, poslije je otišao i Ivan Perišić, a sada je iz kluba potjeran Nikola Kalinić s pozicije sportskog direktora.

Kalinić je i kroz karijeru bio poznat da želi samo istinu prikazati, a sada je odlučio tisućama navijača Hajduka otkriti pravo stanje na Poljudu koje se pretvorilo u pravi rusvaj.

Hajduk ima jedva za plaće za iduća dva mjeseca, a službeni Hajduk je svalio krivicu na Nikolu Kalinića jer klub nije uspio prodati igrače. No prava situacija je ovakva:

Ovog ljeta je došla ponuda za samo dvojicu igrača, Sahiti je prodan u HSV, a Parma je ponudila velikih sedam milijuna eura za Rokasa Pukštasa. Velikih za okvire Hajduka koji bi pronašao spas u tim novcima, no Aljoša Pavelin je blokirao taj transfer jer je tražio puno više od Talijana.

Kalinić je otkrio da je on preko svojih veza došao do Parme i praktički nagovarao Talijane da pošalju ponudu za mladog Amerikanca.

''Do Parme sam došao preko svojih veza. Od Parme je došla ponuda za Pukštasa od sedam milijuna eura, ali ju je Nadzorni odbor odbor odbio očekujući deset milijuna. Najviše bih volio da naši igrači imaju visoku cijenu, ali nemaju. Ne igramo Europu, Pukštas nije u reprezentaciji i slabije je igrao u drugom dijelu prošle sezone. Samo su dvije ponude stigle, za Pukštasa i Sahitija'', jasno je naglasio Kalinić.

Ivan Bilić i Nikola Kalinić Kalinićevo brutalno razotkrivanje: Hajduk je u gadnom problemu ako je samo dio njegovih riječi istinit divider

Lovre Kalinić i Marko Livaja Nikola Kalinić otkrio: "Predsjednik mi je rekao da su glavni problemi Hajduka Livaja i Lovre" divider

Nikola Kalinić Nikola Kalinić: "Nije me smijenio Bilić, Pavelin vodi klub. Kakva pojačanja? Nemaju ni za plaće" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook