Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pišu engleski tabloidi

Kako je Manchester United usrećio Cristiana Ronalda? U javnost su pustili jedan trač

U studenom prošle godine Manchester United je otpustio Ole Gunnara Solskjaera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u studenom prošle godine uručili otkaz Ole Gunnaru Solskjaeru zbog loših rezultata, uprava Manchester Uniteda navodno se poslužila jednim trikom kako bi zadovoljila Cristiana Ronalda.

U javnost su pustili informaciju kako je Zinedine Zidane jedan od kandidata za klupu Crvenih vragova, a Ronaldo je navodno "blagoslovio" tu odluku jer su sjajno surađivali u Realu, piše engleski Daily Mirror.

"On mi je jako puno pomogao", rekao je Portugalac jednom prilikom pa dodao:

"Otprije sam ga poštovao, ali rad s njim učinio je da mu se još više divim. Način kako priča, kako vodi momčad, kako se ponašao prema meni, zbog toga mu se još više divim".

Iako je francuski strateg bio logičan izbor za upražnjenu klupu Uniteda jer su ostali kandidati već imali posao, čelnici kluba su na kraju imenovali Ralfa Ragnicka kao prijelazno rješenje do kraja sezone.

Inače Zidane je na klupi "kraljevskog kluba" osvojio 11 trofeja, uključujući i dva naslova španjolskog prvaka te tri Lige prvaka. Također, u nogometnu povijest se upisao kao jedini trener koji je uspio osvojiti tri Lige prvaka u nizu.

Tablica Premier liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider