Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priča u pozadini

Kako je Ante Erceg završio u Istri: Nije ni trebao biti tu, ali igrom slučaja otvorila mu se prilika

Ante Erceg trebao je ove sezone igrati u Debrecenu, ali igrom slučaja završio je u Istri i to se pokazuje kao pun pogodak.

Nogometaši Istre ove sezone igraju iznad svih očekivanja, u posljednjem kolu Supersport HNL-a dobili su Goricu u gostima, a apsolutni junak susreta bio je dvostruki strijelac Ante Erceg.

Bivši igrač Hajduka i Osijeka trebao je ove sezone biti "na rehabilitaciji" daleko od Supersport HNL-a, ali igrom slučaja vratio se u domaću ligu. Bilo mu je bitno, kaže, samo jedno, a što to otkrio je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Ja volim kad se igrači koji su proživjeli kalvariju s ozljedama tako vrate i postanu junaci“, započeo je Ljubić, a Pukšar ga je prekinuo:

"A kako je on uopće završio u Istri, to je odlična priča. Raskinuo je ugovor s Osijekom i potpisao za Debrecen. Tamo se dogodio kaos, otišla je cijela uprava i Erceg je praktički otišao u potrazi za novim klubom.“

"Ali otišao je u klub koji ga želi dovesti. Rekao mi je jednom prilikom da mu je bilo najbitnije otići u sredinu koja ga želi. Htjeli su ga i sad imaju širinu u napadu. Imaju Ercega i Bakrara, vraća im se Petković i polako izlaze iz krize s ozljedama. Poslije 11 mjeseci ostvarili su prvu gostujuću pobjedu“, podvukao je Ljubić.

Više saznajte u 7. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider