Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE MOGUĆE

Kako će Dinamo izgledati iduće sezone? Mogli bi otići Livaković, Petković, Oršić, Majer...

A na Maksimir stiže i jedan od najvećih talenata HNL-a, zadnji vezni Marko Bulat, koji je s tek 19 godina na visokoj razini odradio ovu sezonu.

Dinamu će sutra i službeno biti uručen 22. trofej osvajača HNL-a, no slavlje u Maksimiru ne bi trebalo dugo trajati, jer treba postaviti dobre temelje za novu sezonu i novi lov na Ligu prvaka. Osnovni problem, Dinamu bi mogle biti ponude za brojne igrače koji su iznijeli ovu povijesnu sezonu.

I dok je njegova momčad slavila osvajanje Kupa, Damir Krznar sigurno je bio svjestan da se vrlo brzo mora okrenuti pripremi za novu sezonu. A promjena u fantastičnoj momčadi će svakako biti.

gol expired Hajduk krenuo ''čistiti'' svlačionicu: Službeno raskinuo ugovor s igračem koji je upisao 96 nastupa divider

Jer poznato je da je Dinamo već za tri milijuna eura od Rijeke kupio vratara Ivana Nevistića te zajedno s njim u paketu doveo i veliki potencijal na lijevom boku, Daniela Štefulja.

A na Maksimir stiže i jedan od najvećih talenata HNL-a, zadnji vezni Marko Bulat koji je s tek 19 godina na visokoj razini odradio ovu sezonu.

"Praktički mogu reći da je 95% posla obavljeno u zimskom prijelaznom roku. Znači, sva ona pojačanja koja smo doveli i ostali na posudbama, sad će se priključit našoj prvoj momčadi. Sa njima krećemo u pripreme. Rezime je: većinu pojačanja smo dobili, sve ostalo ćemo u toku, sve ovisi, naravno, o eventualnim odlascima, a i tu vjerujemo i priželjkujemo da ih uopće ne bude'', rekao je Damir Krznar.

gol expired Split uništio Cibonu za finale prvenstva Hrvatske: Sjajna predstava legende hrvatske košarke divider

No, izvjesno je da će stazom prema inozemstvu kojom je već krenuo Joško Gvardiol, krenuti i još neki njegovi suigrači.

S napunjenih 26 godina i serijom briljantnih predstava, Dominik Livaković spreman je za najveće izazove u najboljim ligama. A Dinamo neće pristati na manje od aktualne tržišne vrijednosti od 13 mil. €. Bruno Petković već je ionako na visokoj cijeni, a ona može samo porasti na EURO-u, a želju za iskorakom u karijeri prema inozemstvu mogli bi vrlo lako osjetiti i Lovro Majer, te Luka Ivanušec.

gol expired Stručnjak za transfere tvrdi: Aguero je novi igrač Barcelone, a stiže i sjajni Nizozemac divider

Krznar ističe kako za sada, ponuda - nema.

"Znate i sami da prijelazni rok se zahuktava kako ide kraju, tako da, dugo, dugo nećemo znat krajnji ishod, ali moramo bit spremni na sve."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider