Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO, POGLEDAJTE

VIDEO Kakav blam skupog Arsenalova pojačanja: Postao jedini u povijesti koji je promašio svih 14 udaraca na MLS natjecanju u vještinama

Nogometaši Arsenala trenutačno se nalaze na pripremama u Americi, gdje sudjeluju i na njihovu MLS All star događanju.

Kai Havertz (Foto: Afp)

Ovog ljeta 75 milijuna eura prešlo je iz Arsenalove u Chelseajevu blagajnu, a Kai Havertz postao je nogometaš Topnika.

Ben Chilwell i Wesley Fofana Teška ozljeda skupo plaćenog stopera Chelseaja divider

Ovaj ofenzivni univerzalac i strijelac pobjedničkog gola iz finala Lige prvaka 2021. godine trebao bi Mikelu Arteti ponuditi više različitih novih opcija, posebno na račun svoje polivalentnosti.

Prvi u povijesti s nula bodova

No čini se da je loša prošla sezona Chelseaja utjecala na njega te da će trebati neko vrijeme da se vrati u svoje najbolje izdanje. Barem to možemo zaključiti nakon njegova nastupa na MLS skills challengeu.

Radi se o natjecanju u nogometnim vještinama koje se održava na All starsu MLS lige, a Arsenel je tamo došao kao gost te će danas odigrati i utakmicu protiv odabranog sastava lige.

Bruno Petković i Filip Krovinović Kako će se rasplesti priča oko Petkovića? "Dinamo ga mora zadržati, on je sustav, a zamjene nema" divider

Ipak, Havertzu to vjerojatno nije bila najbolja odluka jer se propisno osramotio. Postao je prvi igrač u povijesti MLS All starsa koji je u jednom natjecanju promašio svih 14 voleja. Ukratko, radi se o udarcima koje je potrebno izvesti unutar kaznenog prostora, nakon centarušuta s lijeve strane.

Teško je shvatiti što se dogodilo Havertzu, no izvedba tih udaraca daleko je od igrača koji je toliko plaćen i koji bi trebao biti jedan od X-faktora u Arsenalovu povratku na tron.

Pogledajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider