Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slatke brige

Kovačićev suigrač: "Otpustio sam nutricionista, ponovo jedem gumene bombone na poluvremenu i super se osjećam"

Kai Havertz priznao je kako pod poluvremenom najčešće jede gumene bombone i Skittles.

Kai Havertz (Foto: Afp)

Posljednjih desetak godina sportaši su iz temelja promijenili način svoje ishrane. Mnogi pokušavaju podići svoje performanse unosom zdrave hrane, ali suigrač našeg Matea Kovačića u Chelseaju Kai Havertz nije jedan od njih.

Ne može se reći da nije pokušao. Kad je stigao u London, primijetio je što u svoj organizam unose njegove iskusnije kolege, pokušao je i sam uvesti dijetu, angažirao je čak i nutricionista kako bi mu pomogao srediti ishranu, međutim osjećao se loše, dao cipelu nutricionistu i vratio se svojoj prvoj ljubavi i jedinom poroku.

Everton Everton golčinom iznenadio Tottenham i pobjegao iz opasne zone: Sudac pokazao dva crvena divider

Ne može bez slatkog

Riječ je o slatkom. Havertz, naime, ne može bez slatkiša…

"Lud sam za šećerom i ne mogu bez čokolade, bombona i slično. Prošlo ljeto sam svom timu priključio nutricionista kako bih jeo što profesionalnije, ali to nije prošlo kako sam se nadao", rekao je Havertz.

Chelsea - Aston Villa Chelsea kiksao kod kuće, Kovačić ponovo kapetan, Arsenal tri boda bliže tituli divider

"U takvom režimu ishrane osjećao sam se loše, poslije samo šest mjeseci dao sam mu otkaz i ponovo počeo jesti gumene bombone i Skittles na poluvremenu. Sad se osjećam sjajno i pun sam energije. Moje tijelo jednostavno tako funkcionira."

Kaže kako se trudi ne pretjerivati sa slatkišima, ali ga suigrači svejedno čudno gledaju kad izvadi vrećicu gumenih bombona na poluvremenu, otvori ih u svlačionici i počne jesti pred njima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider