Juventus planira vratiti Paula Pogbu, pišu britanski mediji. Stara dama namjerava ponuditi Manchester Unitedu Adriena Rabiota plus 70 milijuna eura.

Proteklih dana britanski mediji pisali su kako je Manchester United prelomio što se tiče prodaje francuskog veznjaka. Čelnim ljudima s Old Trafforda dozlogrdila je sapunica koja traje već mjesecima i čini se da su odlučili tu priču završiti.

Pogba se prošlog ljeta najviše spominjao u kontekstu Real Madrida. Kraljevski klub navodno je i dalje zainteresiran, no u međuvremenu se u transfernu sagu ubacio i Juventus.

Ako bi se Pogba vratio u Juventus, bio bi to svojevrsni kuriozitet. U razmaku od sedam godina dvaput bi dolazio u oba kluba.

Pogba je kao talentirani mladac 2009. prešao iz Le Havrea u Manchester United. Godine 2012. otišao je kao slobodan igrač u Juventus. Četiri godine poslije iz Juventusa se vratio u Manchester United. Odšteta je iznosila 105 milijuna eura, što je u tom trenutku bio svjetski rekord.

A sada bi se opet mogao vratiti u Juventus za sličnu cifru, ako zbrojimo 70 milijuna eura s procijenjenom vrijednošću Rabiota na Transfermarktu, a ona iznosi 32 milijuna eura.

Manchester United ljetos je odbio nalet Reala tražeći za Pogbu čak 180 milijuna eura. Čini se da se Crvenim vragovima u međuvremenu značajno smanjio apetit.