Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na ljeto slobodan igrač

Juve vodi u utrci za Baleovog suigrača iz reprezentacije: U leđa mu gledaju Inter, Bayern i Milan

Veznjak Arsenala Aaron Ramsey (27) u ljeto će postati slobodan igrač i odlučan je u tome da napusti Topnike, a za njega su zainteresirani Juventus, Inter, Bayern i AC Milan.

Aaron Ramsey (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijanski mediji navode kako su se predstavnici Juventusa već sastali sa Ramseyjevim menadžerom kako bi raspravili o potencijalnom transferu veznjaka Arsenala.

Velški reprezentativac traži godišnju plaću od deset milijuna eura i za Juve to neće biti problem, a niti za Bayern u kojem Robert Lewandowski godišnje zarađuje oko 11 milijuna eura, a Arjen Robben i Frank Ribery po devet milijuna.

No, za Inter i AC Milan to je preveliki iznos, a talijanski mediji tvrde da će Ramsey karijeru vjerojatno nastaviti u Juventusu.

Rebića traži "pola Europe", Bayern dobio jasnu poruku: "Ne znam imaju li dovoljno novca" Danny da Costa i Luka Jović (Foto: AFP) Luka Jović (Foto: AFP) Ante Rebić (Foto: AFP) +2 Ante Rebić (Foto: AFP)

Inače, trener Arsenala Unai Emery saznao je još jednu neugodnu vijest, jer će veznjak Henrikh Mkhitaryan zbog ozljede pauzirati šest tjedana.

Mkhitaryan je prije pet dana, u četvrtfinalu Liga kupa, ozlijedio metatarzalnu kost u desnom stopalu, te se tako na listi ozlijeđenih igrača pridružio braničima Robu Holdingu, Hectoru Bellerinu i Shkodranu Mustafiju, te napadaču Dannyju Welbecku. A u predstojećih 17 dana Arsenal će u Premierligi igrati protiv Brighton & Hove Albiona, Liverpoola, Fulhama i West Hama, te u 3. kolu FA Cupa s Blackpoolom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider