Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Angnelli na meti

Juventus opet pod istragom: Talijanska policija upala u urede Stare dame u Torinu i Milanu

Talijanska policija započela je u petak navečer pretres ureda Juventusa u Torinu i Milanu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanska policija započela je u petak navečer pretres ureda Juventusa u Torinu i Milanu. Potvrda je stigla od ureda državnog odvjetnika u Torinu.

„Prema naredbi ovog Ureda javnog tužitelja, policajci Porezne uprave vrše premetačinu u uredima nogometnog kluba Juventus u Torinu i Milanu“, stoji u priopćenju talijanskih vlasti.

Djelatnici gospodarsko-financijske policije u Torinu traže dokumentaciju koja se odnosi na financijske izvještaje kluba od 2019. do 2021., a odnose se i na kupnju i prodaju igrača, te redovito sastavljanje financijskih izvještaja.

  gol expired Posljednji branič koji je osvojio Zlatnu loptu: "Italija je jača od Portugala, Ronaldo više nije tako pokretljiv" divider

„Trenutno je istraga usmjerena prema dokazivanju počinjenja kaznenih djela lažnog oglašavanja transakcija te vršenja nepostojećih transakcija vodstva kluba, točnije šefova poslovnog, financijskog i sportskog odjela Juventusa", navodi Državno odvjetništvo.

Pod istragom je šest visokih dužnosnika Juventusa, a među njima i  predsjednik Andrea Agnelli i dopredsjednik Pavel Nedved.

Pod istragom je i bivši sportski direktor Juventusa Fabio Paratici, koji je ljetos prešao u Tottenham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider