Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve bliže realizaciji

Juventus ponovno dovodi igrača zbog kojeg će mnogi zažaliti?

Prema izvještajima iz Italije, razgovori između napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala i talijanskog diva Juventusa napravili su veliki korak naprijed prema realizaciji transfera.

Galerija Anthony Martial (Foto: AFP) Anthony Martial (Foto: AFP) Anthony Martial (Foto: AFP) Anthony Martial i Paul Pogba (Foto: AFP)

22-godišnji francuski napadač Anthony Martial, koji je pristigao u United 2015. godine iz Monaca za 58 milijuna funti, nalazi se na izlaznim vratima Old Trafforda.

Nakon izvrsne debitantske sezone u engleskom nogometu, tijekom koje je 11 puta tresao mrežu suparnika u Premierligi, Martial se konstantno bori za svoju poziciju u momčadi. Unatoč tome što mu je ponekad bilo dovoljno jako malo vremena da pokaže kako se radi o sjajnom igraču.

Ove sezone Martial je postigao devet golova i upisao pet asistencija u Premierligi, ali je startao u samo 17 od ukupno 34 prvenstvene utakmice. Njegovu situaciju dodatno je otežao i dolazak Alexisa Sancheza, koji je automatski uskočio u prvih 11.

Prema svemu sudeći, Martial će napustiti ManUtd jer želi igrati, a kako se još uvijek radi o mladom igraču koji može napredovati, ponude neće nedostajati. Jedna od momčadi koja je među prvima pokazala interes za njega je i Juventus.

Kako prenosi talijanski Calciomercato.com, razgovori između Juventusa i Manchester Uniteda ubrzano napreduju. ManUtd navodno traži 50 milijuna eura za mladog Francuza, ali je oprezan, s obzirom na činjenicu da bi mogao izgubiti Martiala iduće sezone za ništa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider