Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inspiriran uličnom umjetnošću

Juventus lansirao novi četvrti dres, navijači zgroženi: "Još jedan u liniji odurnih dresova zadnjih nekoliko godina"

Novi dresovi Juventusa inspirirani su brazilskom uličnom umjetnošću i imat će svoju premijeru protiv Bologne u Torinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Juventusa predstavili su novi četvrti dres, koji će svoju premijeru imati u subotu u 33. kolu Serie A protiv Bologne u Torinu.

No, sudeći po prvim komentarima, blagajne u klupskom fan-shopu neće se užariti od prodaje novih dresova jer su ih navijači u komentarima na društvenim mrežama brutalno popljuvali. Blago rečeno...

gol expired Preokret Juventusa na Sardiniji: Stara dama ostala u utrci za Scudetto divider

"Visoka umjetnost, trendi, moderan video, sinkronizacija koja ne znači ništa i posljednje u nečemu što postaje linija očajno ružnih dresova. Zauvijek ću voljeti Juventus, ali testirate moje strpljenje. Možete li se vratiti onome što je najvažnije? Pobjeđivanju i crno-bijelim prugama...“, piše jedan razočarani juventin.

Inspiriran uličnom umjetnošću

Drugi dodaje:

"Trenutačno igrate ispodprosječan nogomet, ali Bože, kako vas volim što ste mi uštedjeli novac jer ne moram kupovati odurne dresove koje izbacujete zadnjih nekoliko godina.“

Dres je inspiriran brazilskom uličnom umjetnošću, a dizajnirao ga je tamošnji umjetnik Eduardo Kobra Hrvatski juventini, pišite nam u komentarima na FB-u što vi mislite o novom dresu?

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider