Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju kiks konkurenata

Preokret Juventusa na Sardiniji: Stara dama ostala u utrci za Scudetto

U 32. kolu Serie A nogometaši Juventusa s 2:1 su slavili kod Cagliarija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost preokretom svladao Cagliari sa 2:1 (1:1).

Domaće je u vodstvo u otvaranju utakmice doveo Joao Pedro (10), sredinom prvog poluvremena Juventusu je poništen pogodak nakon što je udarac Pellegrinija s vrha kaznenog prostora na putu prema mreži pogodio Rabiota u lakat koji je bio čvrsto stisnut uz tijelo Francuza koji je bio i leđima okrenut svom suigraču. Glavni sudac prvotno je priznao gol samo da bi reagirao VAR te je domaćin ostao u prednosti.

Ipak, Juventus je dozasluženog izjednačenja stigao na samom isteku prvog poluvremena kada je Matthijs De Ligt (45) glavom u mrežu pospremio ubačaj Cuadrada, da bi potpuni preokret uslijedio u nastavku kada je branič Cagliarija u želji da klizećim startom izbije loptu pogodio Dušana Vlahovića (75) u stopalo, a lopta se odbila iza leđa Cragna.

Četvrti Juventus sada ima 62 boda, četiri manje uz utakmicu više od drugog Intera i trećeg Napolija, a pet manje uz također utakmicu više od vodećeg Milana.

Cagliari, za kojega je Marko Rog igrao od 58. minute, ostao je 17. sa 25 bodova, tri više od Genoe i Venezije koje se nalaze u zoni ispadanja, ali s jednom utakmicom više od Genoe, a dvije više od Venezije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider