Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odapeo s 25 metara

Juventus i Lazio pobjedama nastavili utrku za naslov, Cristiano "bombetinom" obilježio večer

Lazio je slavio preokretom protiv Torina, a potom je i Juventus uzeo tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus i Lazio gostujućim pobjedama u 29. kolu talijanske Serie A ostali su na istim pozicijama u borbi za naslov prvaka u kojoj devet utakmica prije završetka aktualni prvak iz Torina ima četiri boda prednosti pred rimskom momčadi.

Juventus je slavio s 3:1 na gostovanju kod Genoe, a svi golovi pali su u drugom poluvremenu. Paolo Dybala otvorio je golijadu u 50. minuti, kad se prošetao kroz domaću obranu i s desetak metara svladao Perina.

gol expired Barcelona prosula nove bodove, Real Madrid sve bliže naslovu prvaka divider

U 57. minuti domaći vratar bio je nemoćan kad je Cristiano Ronaldo s 25 metara snažnim udarcem pogodio lijevi kut. U 73. minuti Douglas Costa je s desnog ruba kaznenog prostora pogodio suprotni gornji kut, a Perin je samo pogledom mogao ispratiti loptu.

Jedini pogodak za domaće postigao je Pinamonti u 76. minuti.

Nogometaši rimskog Lazija preokretom u drugom poluvremenu došli su do pobjede 2:1 na gostovanju kod Torina.

U sva tri pogotka koja su postignuta u prvom dvoboju 29. kola Serie A svoju je ulogu imao najbolji strijelac Lazija i talijanskog prvenstva Ciro Immobile.

gol expired Lionel Messi na spektakularan način zabio 700. pogodak u karijeri! divider

Prvo je njega pogodila lopta u ruku u 4. minuti, kad je dosuđen kazneni udarac za Torino, koji je u vodstvo pretvorio Belotti. U 48. minuti Immobile je precizno i spretno pogodio za izjednačenje na 1:1, a u 73. minuti asistirao je Parolu za pobjednički pogodak.

Juventus je u vodstvu sa 72 boda, četiri više od drugoplasiranog Lazija. Treći je Inter sa 61 bodom i utakmicom manje. Torino je s 31 bodom na 14. mjestu, a Genoa je sa 26 bodova na 16. poziciji, no samo jedan bod iznad zone ispadanja.

U srijedu je na rasporedu šest od preostalih osam utakmica 29. kola, a parovi su: Bologna - Cagliari, Inter - Brescia (19.30), Fiorentina - Sassuolo, Verona - Parma, Lecce - Sampdoria i SPAL - Milan (sve u 21.45).

gol expired Gorica uvjerljivom predstavom pobijedila Hajduk i izgurala ga s drugog mjesta divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider