Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan u nizu

Juventus dogovorio novi veliki transfer: Zvijezda Premierlige stiže besplatno

Čelnici Juventusa uspjeli su napraviti još jedan transfer koji ih neće koštati – ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transferni čudotvorac Beppe Marotta otišao je u Inter, ali Juventus nastavlja s praksom dovođenja zvučnih imena – besplatno. Ugledni talijanski novinar koji piše i za britanski Guardian, Fabrizio Romano objavio je da je Juve za sljedeće ljeto dogovorio dolazak Aarona Ramseyja iz Arsenala.

Poznato je kako je Unai Emery već rekao da ne vidi Velšanina u svojima kombinacijama, no moguće i zbog Ramseyjevih kontakata s talijanskim klubom. U Torinu bi trebao provesti sljedećih pet sezona, na koliko je dogovoren ugovor uz godišnju plaću 7,3 milijuna eura, što će ga učiniti drugim najplaćenijim igračem, iza Cristiana Ronalda.

Ramsey je u Arsenalu proveo čak deset godina, a sada bez odštete napušta klub s kojim smo ga poistovjećivali . U Serie A dolazi u naponu snage, s 28 godina i trebao bi biti pojačanje za Juventus, koji više od 20 godina čeka osvajanje Lige prvaka.

Ovaj je dolazak svojevrsna garancija ostanka Maxa Allegrija jer upravo je on, piše Guardian, bio najgorljiviji zagovaratelj ovoga transfera. U veznom redu Stare dame Ramsey će imati veliku konkurenciju, ali očito da vjeruju u njega kada su mu dali drugu najveću plaću u klubu.

Velšanin je poznat kao igrač kojeg često muče ozljede. To je razlog i promjenjive forme koja mu, istina, nekad zna izgledati uistinu fenomenalno. U Torinu se nadaju da će pokazati najbolje od sebe te vjeruju da će isplatiti svoju poveću plaću kad već za njega nisu morali dati ni eura.

Ramsey je tako postao jedan u nizu poznatih igrača koje je Juventus posljednjih godina doveo besplatno. Bez odštete u Torino su stigli Paul Pogba, Dani Alves, Sami Khedira, Kingsley Coman, Emre Can, Andrea Pirlo, Fernando Llorente…

Isco jednim nesmotrenim klikom zaključio svoju karijeru u Real Madridu? Isco na klupi Reala (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP) Isco u prodoru (Foto: AFP) +2 Isco (Foto: AFP)

Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ''Čuvala sam njegove prljave tajne godinama'' Jasmine Lennard (Twitter) Jasmine Lennard i Ronaldo (Twitter/AFP) Jasmine Lennard (Twitter) +2 Jasmine Lennard (Twitter)
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider