Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Humanitarna utakmica

Poznati hrvatski glazbenik ima zanimljivu ideju: Dinamo i Hajduk u zamijenjenim bojama

Poznati hrvatski glazbenik i veliki nogometni fan Jurica Popović predložio je zanimljivu ideju o odigravanju humanitarne utakmice Hajduka i Dinama…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati hrvatski glazbenik i veliki nogometni zaljubljenik Jurica Popović iznio je zanimljivu ideju:

„Kada sve ovo jednoga dana prođe, predlažem humanitarnu utakmicu ili dvije, između Dinama i Hajduka u najjačim sastavima, ali u zamijenjenim klupskim bojama. Hajduk u Dinamovim plavim, a Dinamo u Hajdukovim bijelim dresovima s imenima igrača na leđima. Poslije sve ide na aukciju. Višestruko bi to bilo od koristi u ova bremenita vremena“, napisao je Popović na svojem Facebook profilu.

„Svjestan sam da je ova ideja teško izvediva, ali vrijedi pokušati. Okolnosti su takve da opet treba oživjeti veliko zajedništvo koje nas je krasilo za vrijeme Domovinskog rata“, kaže Popović, inače redovni član momčadi Humanih zvijezda.

Popović je u prijateljskim odnosima s mnogima nogometašima i trenerima. Obećava da će pokrenuti inicijativu i pokušati je provesti u djelo.

„Trebat ću pomoć medija. Svaka potpora je dobrodošla“, poručuje rođeni Metkovac, koji ne propušta niti jednu utakmicu Dinama i hrvatske reprezentacije na Maksimiru, a često skokne i do Splita, gdje je 70-ih išao u srednju školu i svakodnevno je pohodio treninge Hajduka pod trenerskom palicom hrvatskih velikana Tomislava Ivića i Stanka Poklepovića.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider