Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klopp potvrdio

Lovren se oporavio: Večeras igra za Liverpool?

Uslijed silnih problema s ozljedama braniča, evo malo i dobrih vijesti za Jurgena Kloppa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren se oporavio od ozljede zadnje lože i konkurirat će za momčad Liverpoola koju večeras očekuje uzvratni susret polufinala Liga kupa protiv Stoke Cityja.

"Nakon što je pauzirao tri tjedna, Lovren se oporavio i vratio u prvu momčad. Sada je dobro, no nije ga bilo neko vrijeme i vidjet ćemo hoće li zaigrati", poručio je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

Lovren se ozlijedio upravo u susretu protiv Stokea 5. siječnja kojeg je Liverpool kao gost dobio 1:0.

Hrvatski reprezentativac je stradao u 34. minuti i bila je to treća Lovrenova ozljeda ove sezone. U rujnu prošle godine je imao problema s gležnjem zbog čega je mirovao više od mjesec dana. U prosincu je u susretu protiv WBA ozlijedio koljeno, a na teren se vratio nakon dva tjedna pauze. Ovoga puta stradala je zadnja loža, a pauzirao je tri tjedna.

Otkako je Lovren izvan stroja, Redsi su igrali pet utakmica u kojima su primili čak 10 golova.

"To je problem kojeg ne smijemo ignorirati. Moramo svakog dana naporno raditi kako bi uklonili nedostatke u našoj igri", poručio je Klopp.

Uzvratni susret polufinala Liga kupa je večeras na Anfieldu s početkom u 20:45 po našem vremenu, a u srijedu će u Manchesteru snage odmjeriti City i Everton. U prvom susretu Everton je slavio 2:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider