Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treći put u sezoni

VIDEO Liverpool slavio, Lovren se opet ozlijedio

Liverpool je pobijedio Stoke 1:0 u prvoj utakmici polufinala Liga kupu, a Dejan Lovren izašao je iz igre zbog ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Liverpool je na gostovanju pobijedio Stoke City 1-0, no nažalost ponovo se ozlijedio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Branič hrvatske vrste startao je od prve minute u dresu 'redsa', ali je u 34. minuti zatražio zamjenu zbog ozljede zadnje lože.

Ovo je već treća Lovrenova ozljeda ove sezone. U rujnu prošle godine je imao problema s gležnjem zbog čega je mirovao više od mjesec dana. U prosincu je u susretu protiv WBA ozlijedio koljeno, a na teren se vratio nakon dva tjedna pauze. Ovoga puta stradala je zadnja loža, a koliko je ozljeda ozbiljna bit će poznato nakon pregleda.

Umjesto Lovrena u igru je ušao James Milner. U prvom poluvremenu zbog ozljede je izašao i Philippe Coutinho, a ušao je Jordan Ibe. Upravo su Milner i Ibe bili najzaslužniji za pogodak Liverpoola u 37. minuti. Akciju je započeo Milner, a pogodak je postigao Ibe. Zanimljivo, u prvom poluvremenu je bio samo jedan prekršaj. Do kraja utakmice ta je brojka narasla na svega deset prekršaja.

Uzvratni susret je na rasporedu 26. siječnja. U drugom polufinalnom paru sastaju se Everton i Manchester City. Prva utakmica je na rasporedu u srijedu, 6. siječnja na Goodison Parku, a uzvrat je 27. siječnja u Manchesteru. Finale je 28. veljače na Wembleyju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider