Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ma dajte, molim vas..."

Klopp izgubio živce u razgovoru s novinarom: "Jeste li gledali utakmicu? Čini mi se da niste"

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izgubio je živce u razgovoru s novinarom nakon poraza u Napulju.

Jurgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nije bio zadovoljan sudačkom odlukom da protiv njegove momčadi, u samoj završnici ogleda 1. kola Lige prvaka, bude dosuđen jedanaesterac, koji je potom realizirao Dries Mertens. Rekao je to otvoreno, ali je istovremeno naglasio da je to ljudska pogreška i da se to događa s vremena na vrijeme.

No odmah nakon utakmice izgubio je živce u razgovoru s novinarom na fleš poziciji, koji ga je naljutio već prvim pitanjem.

* Je li pad koncentracije krivac za poraz u ovoj utakmici?

Kylian Mbappe slavi pogodak (Foto: AFP) Transfer Mbappea u Madrid već je dogovoren? "Real je platio 35 milijuna eura kao polog" divider

"Nemamo problema s koncentracijom. Jeste li gledali utakmicu? Morate govoriti o utakmici koju ste gledali. Nisam siguran da ste gledali ovu utakmicu. Već po prvom pitanju mogu zaključiti da niste gledali utakmicu, a sada mi kažete da momčad nije bila koncentrirana... Dajte, molim vas. Bili smo unutra, pokušali smo sve, naporno smo radili, ali to je nogomet. Ne tražite nepostojeće razloge za naš poraz", rekao je vidno iznervirani Klopp.

Podsjetimo, Kloppov Liverpool i lani je izgubio u Napulju, ali je u konačnici osvojio naslov prvaka Europe. Tom ga je informacijom pokušao oraspoložiti i legendarni talijanski trener Napolija Carlo Ancelotti na kraju utakmice.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo moli javnost za pomoć: "Tražim ženu koja mi je davala jesti kada nisam imao novca" divider

Recimo da Liverpool u posljednje dvije sezone ima velikih problema na gostovanjima u Ligi prvaka kada su utakmice u skupini u pitanju. U posljednjih pet utakmica Redsi su upisali četiri poraza i jedan remi, a posljednja momčad koju su pobijedili bio je Maribor u listopadu 2017. godine.

U idućem kolu Liverpool dočekuje RB Salzburg, koji je pred svojim navijačima slavio protiv belgijskog prvaka Genka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider