Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"situacija je jednostavna"

Klopp odbacio mogućnost preuzimanja klupe reprezentacije Njemačke

Jurgen Klopp odbacio mogućnost preuzimanja klupe reprezentacije Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čim je Joachim Low objavio da napušta klupu reprezentacije Njemačke nakon Eura ove godine u medijima se prolomilo ime Jurgen Klopp kao potencijalni nasljednik. Karizmatični Nijemac proživljava najteže dane na klupi Liverpoola nakon dolaska, no to nikako ne znači da je blizu odlaska / otkaza. 

"Ne, neću biti među kandidatima za izbornika njemačke reprezentacije", izjavio je u utorak menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

"Situacija je jednostavna. Imam još tri godine ugovora s Liverpoolom," kazao je Klopp na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg susreta protiv RB Leipziga.

gol expired Uzbuna u Barceloni, Neymar zove Messija u PSG: Novi predsjednik priprema prvi potez divider

Low je njemačku reprezentaciju prezeo 2006. godine, a na klupi "elfa" je osvojio svjetski naslov 2014. u Brazilu, 3. mjesto na SP-u 2010. godine, te europsko srebro 2008.

"Low je toliko godina radio nevjerojatan posao. Mislim da je izbornik s najdužim stažem u Njemačkoj, zasigurno i jedan od najuspješnijih. Napravio je nevjerojatan posao i razumijem da želi imati vrhunac na Europskom prvenstvu," kazao je Klopp koji vodi Liverpool od 2015. godine, a prije toga je trenirao Borussiju Dortmund i Mainz.

"Siguran sam da će Njemački nogometni savez među brojnim odličnim njemakčim menadžerima naći dobro rješenje," naglasio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider