Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjeruje u preokret

Klopp ne gubi nadu: ''Ponosan sam, odigrali smo najbolju utakmicu Lige prvaka ne samo ove godine''

Jürgen Klopp nije izgubio nadu nakon što je njegova momčad poražena s 3:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Jürgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp odbija odustati od snova da zaigra u finalu Lige prvaka unatoč porazu od 3:0 u prvoj utakmici polufinala protiv Barcelone.

Bivši napadač redsa Luis Suarez načeo je goste u prvom poluvremenu prije nego što je Messi stupio na scenu u posljednjih 15 minuta i potpuno dotukao Liverpool. Međutim, Liverpool je mogao i trebao zabiti. Firminov pokušaj izbijen je s crte, dok je Salah pogodio stativu.

Kloppa i njegovu momčad u uzvratu čeka težak posao, a pritom mora imati na umu da na Anfieldu ne smije primiti pogodak. No Klopp nije izgubio nadu.

''Zato što je to nogomet, ali prije ove utakmice imali smo veću šansu da tako kažem'', rekao je menadžer Redsa.

''Teško je jer je to Barcelona i može odigrati na kontranapad, što nam puno ne pomaže. No budući da je to nogomet, trebali bismo pokušati, ali to nam ne olakšava život'', dodao je.

Rio Ferdinand i Gary Lineker (Screenshot: Twitter) Pogledajte reakciju engleskih komentatora nakon Messijeve golčine divider

Unatoč porazu, Klopp smatra da rezultat nije bio točan odraz stanja na terenu. Međutim, Liverpool jednostavno nije uspio iskoristiti svoje šanse.

''Kao menadžer, ono o čemu sudim jest to kako smo odigrali. Potpuno sam sretan i ponosan na svoje igrače. Ljudi koji nisu gledali utakmicu vidjet će rezultat i reći čudne stvari o tome, ali mislim da je to bila najbolja utakmica Lige prvaka koju smo odigrali ne samo ove već i prošle godine. Protiv takve momčadi igrati takvu vrstu nogometa čini me sretnim'', izjavio je Klopp.

''Što god se dogodilo, ne mogu biti ponosniji na ove momke'', zaključio je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider