Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POjavila se snimka

VIDEO Mladi nogometaši Rijeke pjevali navijačku pjesmu Hajduka, klub ih suspendirao

Dio juniora Rijeke suspendiran je nakon što je otkrivena snimka na kojoj pjevaju navijačke pjesme Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako Rijeka opet ima problema sa svojim igračima u mlađim uzrastima zbog odnosa prema rivalu Hajduku. Nakon sakupljača lopti koji je na Rujevici slavio gol Hajduka, sada se u javnost probila priča o juniorima kluba.

Na internetu se pojavila snimka na kojoj nekoliko nogometaša juniorske momčadi Rijeke, među kojima je i jedan seniorski igrač na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu, pjeva poznatu navijačku pjesmu Hajdukovih navijača.

''Volim te, Hajduče, od kad znam za sebe. I nakon pobjede i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe'', ori se pjesma na snimci koja je navodno nastala još u veljači.

gol expired VIDEO Rijeka se oprostila od borbe za vrh: Daroviti igrač Lokomotive zabio golčinu divider

Rijeka suspendirala igrače zbog Hajdukove pjesme

U klubu su za snimku saznali puno prije nego što se pojavila u javnosti ovih dana pa su identificirani juniori suspendirani. Snimka datira još iz veljače kada je Rijeka slavila na Poljudu s 3:1, a juniori su remizirali s Rudešom.

''Šaren sastav i puno izostanaka? Imali smo određenih problema s odnosom prema treningu i prema dresu tako da su neki ostali izvan konkurencije. No, ima nas dovoljno i oni koji su dobili prigodu dobro su je iskoristili'', rekao je nakon utakmice s Dugopoljem trener Goran Gajzler kada je novinar Novog lista pokušao saznati zašto nedostaje velik dio prvotimaca.

Navodno su u klubu pokušali progurati priču kako su igrači kažnjeni zbog ''nepoštovanja Hajduka'', ali je to malo tko uzeo za ozbiljno. Uostalom, pogledajte spornu snimku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider