Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pošteno priznao

Veliki junak Rijeke za Dnevnik Nove TV: "Kad sam vidio snimku gola, malo me uhvatio i smijeh"

Prodor koji je rezultirao autogolom igrača Kopenhagena navijači Rijeke će još dugo pamtiti.

Franko Andrijašević i prije utakmice Kopenhagen - Rijeka bio je igrač koji je puno toga donio prvoligašu s Rujevice, a nakon solo prodora kojeg je izveo u četvrtak navečer u očima mnogih Rijekinih navijača ovaj 29-godišnji Solinjanin već sada ima status klupske legende.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV dan nakon velike pobjede Andrijašević je iznio svoje dojmove i razmišljanja, ostavši malo zatečen na pitanje gdje bi rangirao ovu pobjedu među onim brojnima koje je ostvario u dresu Rijeke.

"Hvala puno na čestitkama. Pa... Iskreno, nisam razmišljao o tome, ali sigurno je visoko na ljestvici, jer ovo je sigurno povijesni uspjeh kojem se nitko nije nadao osim nas u klubu, igrača i članova stručnog stožera."

gol expired Zvijezde Game of Thronesa ismijavaju poraz Kopenhagena od Rijeke: "Čuo sam da primaju nove članove" divider

Autogol iz 20. minute prepričavao se na društvenim mrežama, a komentirao ga je i svjetski šahovski prvak Magnus Carlsen.

"Onako na prvu, čovjek uopće ne razmišlja o spletu tih, za njih nesretnih, za nas spretnih okolnosti. Jednostavno si u tom trenutku jako sretan što vodiš, ali kad se sve završilo i kad pogledaš snimku tog gola, onda te uhvati malo i smijeh. Pomazila nas je malo i sportska sreća, mi smo prezadovoljni ishodom."

Kopenhagen je prije dva mjeseca u četvrtfinalu Europske lige tek nakon produžetaka izgubio od Manchester Uniteda, a vi ste uoči utakmice prodali najboljeg strijelca Antonija Mirka Čolaka. Danci su bili veliki favoriti. S kakvom mišlju ste otputovali u Kopenhagen?

gol expired Rijeku čeka pakao: Napoli gazi u Italiji, Real Sociedad Barcu stjera u mišju rupu divider

"Bili smo baš samopouzdani prije puta, stvarno smo dobro radili i vjerovali u sebe. Dobro smo ih analizirali, svaka čast stručnom stožeru na tome. Vjerovali smo u sebe od početka, postavili se hrabro. Kad je trebalo, svi smo se branili i svi smo napadali."

Što je još Andrijašević rekao u razgovoru za Dnevnik Nove TV, pogledajte u videu.

Što mogu Dinamo i Rijeka u Europskoj ligi?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider