Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gotova saga?

Joško Gvardiol jednom je rečenicom o svojoj sudbini rastužio nogometne velikane

Hrvatski reprezentativac dao je intervju za klupsku stranicu i otkrio da želi ostati u Njemačkoj.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol Gvardiol i Livaković +5 Mihajlo Mudrik i Joško Gvardiol

Nakon Svjetskog prvenstva u Katru vlada pomama za Joškom Gvardiolom. Osim što ga opsjedaju obožavateljice, ni nogometni velikani nisu ništa bolji.

Gvardiol je najtraženiji stoper svijeta, želja je mnogih, ali rijetki ga mogu i platiti. Otkupna klauzula za njega je 110 milijuna eura. Chelsea je navodno otpao, a visoko kotira Real Madrid, koji ga želi vidjeti u igračkom kadru.

No čini se da ništa od transfera. Joško Gvardiol jučer se vratio u klub nakon Katra i odmah počeo s pripremama za nastavak sezone.

Koprivnica Užas u Koprivnici: Brutalno nokautirao igrača, ležao je u krvi i završio u bolnici divider

Hrvatski reprezentativac tom je prigodom dao intervju za klupsku stranicu i otkrio da želi ostati u Njemačkoj.

"Moj je plan ostati ovdje. Vidjeli ste poruku koju je naš sportski direktor Max Eberl komunicirao javnosti. Vidjet ćemo, moram pričati s njim. Ako dosegnem svoj maksimum u Njemačkoj, morat ćemo vidjeti što dalje'', rekao je Gvardiol, a želja mu je da u klubu ostane i Dani Olmo, kojeg najviše povezuju s Barcelonom.

Coutinho u akciji protiv Stevenagea Kako je propao: Nekoć je koštao 135 milijuna eura, a sad mu se ruga senzacionalni četvrtoligaš divider

''Stalno ga nagovaram da ostane ovdje, a njemu je drago što sam došao jer ima s kim razgovarati na hrvatskom'', dodao je Gvardiol.

Gvardiol je otišao iz Dinama za 18,8 milijuna eura u Leipzig i odmah se uklopio u prvih 11 njemačkog kluba. Izvrsne igre pokazao je u Europi, a kruna svega bio je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu, gdje je oduševio i najveće kritičare.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider