Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Govorio i kovačić

Gvardiol nije zaigrao, ali je nahvalio atmosferu na Marakani: "Prvi put sam ovdje..."

Hrvatski reprezentativci stali su sinoć pred srpske novinare po završetku utakmice Crvene zvezde i Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Crvenu zvezdu u posljednjem kolu skupine te povukli zastor na njezinu europsku sezonu, a očekivano, glavne mete srbijanskih medija po završetku susreta bili su Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.

Potonji se sinoć nije skidao u dres, ali je korektno stao pred srpske kolege:

"Drago mi je što smo pobijedili posljednju utakmicu, osobito jer smo htjeli odmoriti pojedine igrače uoči nastavka sezone u Engleskoj. Čestitam svojima na pobjedi. Atmosfera je bila lijepa, prvi put sam ovdje i nadam se da ću ponovo doći", rekao je Gvardiol poslije utakmice pa nahvalio jučerašnje suparnike.

Pep Guardiola Srbi tvrde: Pep Guardiola prekinuo presicu u Beogradu nakon ovog pitanja divider

"Moram reći kako je Zvezda kvalitetna momčad, nije bilo lagano u obje naše utakmice, realno gledajući, namučili smo se. Želim Zvezdi svu sreću u nastavku sezone", rekao je Gvardiol pa prepustio riječ Kovačiću.

"Teška utakmica, ali najvažnije je da smo dobili. Atmosfera je bila dobra, utakmica teška, uostalom kao i svaka danas. Zvezda je izgledala dosta dobro", poentirao je Kova pa nastavio:

Poruka Delija Delije podigle transparent kojim su "bocnule" Manchester City i podsjetile na sportsko čudo divider

"Igrali su dobro, agresivno. Znali smo da su dobra momčad i nisu bezveze u Ligi prvaka. Čim si tu, znači da si dobar."

Obojica su upitana i za šanse Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, na kojem ćemo igrati u skupini s Italijom, Španjolskom i Albanijom, te su istaknuli kako je riječ o teškoj skupini, ali da su na to spremni te da im je cilj dogurati što je dalje moguće.

Tablica skupine:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider