Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi su oduševljeni!

VIDEO Gvardiol imao priliku da se upiše u povijest Premier lige, a onda povukao potez vrijedan divljenja

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol mogao je upisati hat-trick za Manchester City.

Bernardo Silva i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Joško Gvardiol zabio je dva pogotka u visokoj pobjedi Manchester Cityja kod Fulhama (0:4) kojom su ponovno skočili na prvo mjesto engleske Premier lige, ali pred kraj utakmice sve je oduševio nesebičnim potezom.

U 13. minuti susreta hrvatski se reprezentativac sjurio s lijeve strane prema sredini, odlično ga je proigrao Kevin De Bruyne, a onda se Joško oslobodio čuvara i prizmenim udarcem zatresao Fulhamovu mrežu.

Drugi pogodak zabio je u 71. minuti susreta, kada ga je nakon akcije iz kornera pronašao Bernardo Silva na drugoj vratnici. Joško se sjajno snašao i pospremio loptu u mrežu pokraj Lena za 0:3.

Duboko u sudačkoj nadoknadi, u 97. minuti susreta City je izborio najstrožu kaznu, a Gvardiol je imao priliku izvesti kazneni udarac i upisati se u povijest engleske Premier lige kao prvi branič koji je zabio hat-trick na utakmici.

Međutim, hrvatski nogometaš je udarac s bijele točke nesebično prepustio Julianu Alvarezu koji je bio siguran za konačnih 0:4!

"Malo smo diskutirali o tome da ja izvedem penal, naravno da bih to volio, ali znamo tko je izvođač penala. Na kraju je to bio Julian Alvarez, sretan sam radi njega što je zabio", objasnio je Gvardiol nakon utakmice.

Nesebičan potez Joška Gvardiola možete vidjeti OVDJE.

Joško Gvardiol VIDEO Gvardiol u nevjerojatnoj formi: Joško zabio dva gola Fulhamu i vratio City na vrh Premier lige! divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider