Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbin je oduševljen

Joško Gvardiol dobio najveću moguću pohvalu: Ako ga ovo ne proda za 100 milijuna…

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol dobio je sjajnu preporuku Nemanje Vidića.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Nema tko ne pamti granitnu obranu Manchester Uniteda koju je činio stoperski dvojac Nemanja Vidić – Rio Ferdinand. Mnogi će reći - takva se otada nije ponovila.

Upravo su njih dvojica razgovarala u jednoj emisiji, u kojoj je Ferdinand bivšeg suigrača iz Srbije upitao tko mu je danas najdraži branič.

''Uvijek sam volio mlade braniče, a na Svjetskom prvenstvu je Joško Gvardiol bio sjajan. Dobar na lopti, agresivan. Vidi se da želi oduzeti loptu, to volim'', rekao je osvajač pet titula prvaka s Unitedom.

Dani Olmo Leipzig dao ultimatum Olmu, uskoro mora prelomiti: Dinamo čeka hoće li ostati bez milijuna divider

Nemanja Vidić za mnoge je bio prototip jednog stopera. Čvrst, agresivan, netko tko će glavom ići na kopačku.

''Želite da branič želi oteti loptu. Kao što sam govorio za Martineza, on želi uzeti loptu, to je njegov posao. Zna se boriti, uklizati, ali želi imati loptu. Gvardiol je netko tko mi se zaista sviđa.''

Nemanja Vidić Nemanja Vidić (Foto: Afp)

Joško je trenutačno među najtraženijim braničima na svijetu. Pravi je hit, no Leipzig ga ne želi prodati, a on ne želi otići.

Takav stav možda će natjerati najbogatije svjetske klubove da zbilja razbiju blagajnu i iskrcaju sto milijuna eura za Hrvata.

Ovakve riječi jednog Nemanje Vidića, koji je pojam za braniče u ovom stoljeću, definitivno će čuti sportski direktori nogometnih velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider