Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek se vratio

Težak udarac za maksimirsku blagajnu? Ponovno se ozlijedio najskuplji igrač Dinama

Dinamo i Škupi se bore za prolaz u 3. pretkolo Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka nogometaši Dinama ugostili su Škupi na Maksimiru, a već u 16. minuti dvoboja trener Ante Čačić bio je prisiljen napraviti zamjenu.

Iz igre je morao izaći najskuplji dinamovac Josip Šutalo koji se ponovno ozlijedio. Na poluvremenu utakmice pomoćni trener Alen Peternac je otkrio da se Šutalo požalio na bolove u mišiću, zbog čega su se odlučili na zamjenu.

Težak je to udarac za posljednju liniju zagrebačke momčadi koja je ostala bez ključne figure, ali i za maksimirsku blagajnu koja bi u slučaju teže ozljede mogla ostati bez velikog novca.

Tako popularna stranica Transfermarkt procjenjuje da Šutalo vrijedi 8 milijuna eura, ali Modri će svakako tražiti značajno veći iznos. Ipak se radi o mladom braniču koji se dokazao i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu utakmica Lige nacija.

gol expired Potencijalni protivnik Dinama u Ligi prvaka rutinski odradio posao divider

Inače Šutalo je zbog ozljede koljena propustio utakmicu SuperSport Superkupa protiv Hajduka, dok je protiv Lokomotive na otvaranju nove sezone SuperSport HNL-a odigrao svih 90 minuta.

U svakom slučaju nadamo se da u pitanju nije ozljeda teže prirode. Josipu želimo što brži povratak na teren!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider