Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće biti promjene

Njemački giganti zakačili se oko hrvatskog reprezentativca: Sportski direktor zaustavio glasine

Simon Rolfes tvrdi kako će Josip Stanišić ostati u Bayer Leverkusenu do ljeta.

Josip Stanišić (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativni branič Josip Stanišić posljednjih je dana izazvao pomutnju na relaciji Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, a o svemu se morao izasniti sportski direktor Bayera Simon Rolfes.

Želio je zaustaviti naklapanja koja je pokrenuo Sky Sportsk prije nekoliko dana objavivši kako Bayern inzistira na Stanišićevom povratku s posudbe već u siječnju. Navodno Bavarci nisu zadovoljni kako posudba teče i Sky tvrdi kako će ju zaključiti u prvom mjesecu sljedeće godine.

Lothar Matthaus (desno) Njemačka legenda tvrdi: Nije mi jasno zašto su pustili Hrvata divider

Sad je Rolfes odlučio sve javno demantirati:

"Nismo ni razgovarali s Bayernom o tome, nema istine u toj tvrdnji, Josip ostaje s nama do kraja ljeta“, ispričao je Rolfes.

Josip Stanišić Stanišić nakon odlaska iz Bayerna: “Za mene je ovo najbolja odluka“ divider

Stanišić je sam pak rekao nekoliko puta kako nije očekivao posudbu u Bayer Leverkusen, no prihvatio ju je kako bi se izborio za što više bundesligaških minuta. Apotekarima ove sezone ide sjajno i hit su u Bundesligi gdje trenutačno drže prvo mjesto ispred Bavaraca.

Stanišić je u taj rezultat ugradio osam nastupa. Za Bayern je pak odigrao 41 utakmicu, ali Tuchel mu nije mogao garantirati minutažu koju traži pa je odlučio sreću potražiti u Bayeru.

Tablica Bundeslige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider