Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Juranović na klupi

Josip Stanišić oduševio u dresu Bayerna: Bavarci razbili Union Berlin

Stanišić je posebno oduševio navijače Bayerna. Branič Vatrenih odigrao je jednu od najboljih utakmica svoje mlade karijere.

Josip Stanišić (Foto: Afp)

U derbiju 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Munchenu pobijedio Union Berlin sa 3:0 vrativši se na vrh ljestvice Bundeslige.

Aktualni njemački prvak nije dopustio iznenađenje i uvjerljivom predstavom porazio je Union Berlin sa 3:0.

Pritisak na bavarskog velikana bio je velik. Borussija Dortmund je u subotu upisala pobjedu preuzevši vrh ljestvice, a Bayern je očekivao derbi protiv najugodnijeg iznenađenja sezone. Međutim, momčad Juliana Nagelsmann gotovo rutinski je stigla do tri boda.

Bayern je zabio tri gola, imao je 65 posto posjeda lopte, te uputio 19 udraca prema suparničkim vratima naspram četiri gostujućeg sastava. Pritom je domaćin uputio 10 udaraca u okvir gola Federika Ronnowa, a Union samo jedan prema Yannu Sommeru.

Timor Dibirov PPD Zagreb izgubio od najlošije momčadi u svojoj skupini Lige prvaka, odluka pada u zadnjem kolu divider

Bayern je sve obavio u prvom poluvremenu. Eric Choupo-Moting je u 31. minuti zabio za 1:0, Kingsley Coman je u 40. minuti zabio za 2:0, a u posljednjim trenucima prvog dijela Jamal Musiala je pogodio za 3:0. U nastavku susreta bilo je prilika na obje strane, ali ne i golova.

Za Bayern je Josip Stanišić igrao do 78. minute, dok Josip Juranović nije nastupio za berlinski sastav.

Stanišić je posebno oduševio navijače Bayerna. Branič Vatrenih odigrao je jednu od najboljih utakmica svoje mlade karijere.

Stanišić je za 78 minuta na terenu imao čak 94% točnih dodavanja, uz sve to je osvojio šest od sedam duela i imao 3/3 uspješna driblinga. Za svoju predstavu zaradio je ocjenu 7.4.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider