Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Golgeter Rijeke

Drmić zabio 18. gol za Rijeku: "Veselim se finalu Kupa protiv Hajduka, dobro igramo na Poljudu"

Rijeka je pobijedila Osijek s 3:2 na Rujevici i osigurala finale Kupa na Poljudu protiv Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke igrat će finale Kupa protiv Hajduka na Poljudu nakon što su pobijedili Osijek s 3:2 u polufinalu na Rujevici, a ponajbolji igrač domaće momčadi Josip Drmić ponovno je zatresao protivničku mrežu.

U 76. minuti susreta Murić je fantastičnim proigravanjem "rasparao" obranu Osijeka i uposlio Pavčića, njegov šut sa 10-ak metara Ivušić je blokirao, ali na odbijanac je najbrže reagirao Drmić i iz blizine pogodio za novo vodstvo Rijeke.

Zabio 18. gol za Rijeku ove sezone

Bio je to njegov 18. pogodak u sezoni, a nakon dvoboja bio je zadovoljan predstavom svojih suigrača.

"Bila je ovo teško utakmica, drago mi je zbog navijača, cijelog grada, zbog nas. Dali smo maksimum od sebe, imali smo uspona i padova u utakmici. Često nam se to događa, ali pokazali smo karakter. Zaslužena pobjeda", kazao je Drmić.

Veseli se finalu Kupa protiv Hajduka

Po drugi put u povijesti Rijeka i Hajduk će igrati finale Kupa Hrvatske. Prije dva tjedna nogometaši Rijeke slavili su protiv Hajduka u susretu Prve HNL na Poljudu.

"Veselimo se što ćemo igrati veliku utakmicu, veliki derbi u finalu. Znamo da dobro igramo na Poljudu, a zadnji put smo to ponovno pokazali. Ako budemo dobri kao u posljednjem susretu na Poljudu, mislim da ćemo ostvariti dobar rezultat. Ipak finale je posebna priča", zaključio je pa dodao kako nisu favoriti za osvajanje titule hrvatskog prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider