Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službena objava

Dinamo potvrdio veliko pojačanje: "Potpisao sam za najbolji hrvatski klub, sretan sam i ponosan"

Dinamo je na službenoj web stranici objavio da je Josip Drmić potpisao ugovor sa zagrebačkim klubom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Drmić (29) novo je pojačanje Dinama, stoji na službenoj stranici zagrebačkog kluba.

Bivši napadač Rijeke potpisao je profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom te će se priključiti prvoj momčadi na okupljanju sredinom lipnja.

Drmić je u Dinamo stigao kao drugi najbolji strijelac HNL-a prošle sezone s postignutim 21 pogotkom u dresu Rijeke. Od 2019. talentirani ofenzivni igrač nosio je dres Norwicha, dok je na posudbu u Rijeku stigao u veljači 2021. Za ekipu iz Rijeke odigrao je ukupno 55 utakmica, uz 32 postignuta pogotka i 5 asistencija.

Robert Lewandowski protiv Barcelone Lewa silno razočaran Barcom, komedija na Camp Nouu: Uveli su nevjerojatne mjere, Madrid se grohotom smije divider

U posljednjoj sezoni upisao je 30 nastupa u HNL-u, tri u Hrvatskom kupu i četiri u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu. U sva tri natjecanja postigao je ukupno 25 pogodaka.

Ranije u karijeri stekao je veliko međunarodno igračko iskustvo, a nastupao je za momčadi FC Zürich, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, FC Nuremberg, Hamburger SV i Norwich.

Drmić potpisao za Dinamo

Uz klupsku karijeru Drmić je ujedno od 2012. godine reprezentativac Švicarske za koju je u 35 utakmica postigao 10 pogodaka.

"Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Dinamo je hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub, kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i nastupa redovito u europskim natjecanjima. Ove sezone prvenstvo je bilo iznimno napeto, podignuta je kvaliteta igrača i momčadi, završnica je bila jako zanimljiva i pomalo neizvjesna, ali Dinamo je ipak na kraju zasluženo proslavio naslov i potvrdio koji je najbolji klub u Hrvatskoj", kazao je Drmić i nastavio:

gol expired Modrić skinuo dres, a mnogi su primijetili mrlje na njegovim leđima: Znate li o čemu je riječ? divider

"Osobno ću dati sve od sebe da zahvalim klubu na dobivenom povjerenju svojim igrama na terenu i golovima. Vjerujem da će Dinamo u novoj sezoni nastaviti s dobrim rezultatima kroz utakmicu Superkupa, zatim prvenstvo i Kup te kroz kvalifikacije za Ligu prvaka. Ciljevi kluba su jako visoki, ali visoka je i kvaliteta igrača, stožera i cijele momčadi. Uz podršku navijača Dinama kao što je bila posebno ove sezone, siguran sam da uspjeh neće izostati", rekao je Josip Drmić nakon potpisa ugovora, a prenosi službena web stranica Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider