Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZASLUŽIO JE OVO

Josip Drmić: "Ja sam emotivac, u ovakvim trenucima sjetim se svega što sam prošao u karijeri"

Strijelac pobjedonosnog pogotka Dinama prokomentirao je susret protiv Bodo/Glimta

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponovno je Josip Drmić potvrdio koliko zna opasan biti i o kakvom je klasnom napadaču riječ. Neovisno krene li u početnom sastavu ili uđe u susret s klupe, kao što je večeras bio slučaj, zna se što se od Drmića može dobiti.

gol expired Čačić na rubu suza: "Imali smo unutarnjih problema, a dajte mi Modrića i Srnu" divider

Pogodak za 3:1 je postigao majstorski, a nakon njega je još uspio i asistirati Petru Bočkaju za njegov pogodak u posljednjim trenucima susreta. A onda je pred kamerama HRT-a otkrio kako se osjeća.

Ovo je ono što je kroz cijelu karijeru sanjao

"Osjećaj je dobar, savršen. Ovo su emocije, meni i ekipi, cijelom gradu i svima u klubu ovo enormno znači", rekao je Drmić, okrenuvši se tome kako je izgledao dolazak u svlačionicu:

"Svi slave, pozitivni su i raduju se. Ja kad dođem u tu situaciju krenem biti emotivan jer gledam svoju prošlost i sve što sam prošao, a ovo je nešto što sam sanjao, što sam želio. Onda pronađen trenutak za sebe, uđem u sebe i razmišljam o svim tim lijepim stvarima."

gol expired Ivanušec i Oršić složni: "Morali smo se povući, ali znali smo da će doći naša prilika divider

Kad je upitan što je osjetio nakon postizanja pogotka, nije se okrenuo sebi nego onome kako je momčad proživljavala utakmicu.

"Pogodak je bio olakšanje, stvarno je bilo teško. Utakmica je bila kao šah, čekanje, zatvori, izađi. Pronašli smo taj neki trenutak kad nam se otvorilo, tu smo bili pravi. Išli smo zajedno i bilo je tu malo sreće, iskoristili smo tu šansu. Dosta stvari se poklopilo i pobijedili smo", jednostavno je odgovorio.

Nije se bilo lako vratiti nakon primljenog pogotka

Na odmoru je sve izgledalo puno bolje nego nakon 90 minuta, no Dinamo je uspio proći kroz krizu te u produžecima izboriti veliku pobjedu.

Liga prvaka ždrijeb Dinamo danas već čeka ždrijeb Lige prvaka: Koja bi bila ''skupina smrti'', a koja najlakša za prolaz? divider

"Imali smo 2:0, dobili smo osjećaj da je sve u naših rukama i onda se samo okrene. Oni postignu gol i dobiju taj neki dodatni motiv, tebi padne koncentracija, događaju se promjene igrača i dosta se stvari poklopi. Njima je samo taj jedan gol trebao da ožive i da se vrate. Onda je bilo pitanje vremena. Dominirali su, a mi smo morali biti strpljivi i čekati svoju priliku tijekom njihove dominacije", dodao je kako su kontre zapravo bile taktika u produžecima, nakon što je bilo jasno da su gosti preuzeli inicijativu:

"Znali smo kakvi su, vidjeli smo u prvoj utakmici kako su dominantni i kako smireno otvaraju igru te čekaju situaciju da dođu u naš prostor i postanu opasni. Dosta smo ih analizirali i našli smo neke putove kako biti uspješni. Jesmo to malo kasno postigli, ali odradili smo naš zadatak."

Niti Josip nije imao želju koga bi volio vidjeti u skupini. Svima je najvažnije da je Liga prvaka tu, a ona će biti spektakularna neovisno o tome koga će kuglice u Nyonu odrediti za protivnike prvaku Hrvatske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider