Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ništa od povratka

Talijani javljaju: Brekalo se odlučio zahvaliti Dinamu i prelazi u fenjeraša?

Di Marzio javlja kako je Josip Brekalo bliži Salernitani nego Dinamu.

Josi Brekalo i Zlatko Dalić (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Saga oko Josipa Brekala i njegovog mogućeg povratka tema je broj jedan svih kafanskih rasprava među Dinamovim navijačima, a čini se kako će cijela situacija ostati samo na naklapanjima. Talijanski mediji prenose kako je povremeni hrvatski reprezentativac odlučio zahvaliti svom matičnom klubu i ostati u Italiji.

Gianluca Di Marzio za talijanski Sky Sports javlja kako je Brekalo odlučio ostati na Čizmi i zahvaliti se Modrima, ali neće ostati u Fiorentini, nego seli u fenjeraša Salernitanu. Sve bi uskoro trebalo dobiti i službenu notu.

Brekalu je glavni motiv promijene sredine bila minutaža kako bi se nametnuo Zlatku Daliću kod sastavljanja popisa za Europsko prvenstvo koje slijedi na ljeto.

Na početku prijelaznog roka činilo se kako će to pokušati u svom matičnom klubu, međutim preko svog agenta Andyja Bare poručio je kako se to ipak neće dogoditi.

Modri su u međuvremenu doveli Arbera Hoxu, a kako Modri na njihovoj poziciji imaju još Vidovića, Stojkovića, Kačavendu, Špikića i na toj poziciji mogu koristiti Baturinu, čini se kako je Brekalo procijenio kako će do reprezentativnog popisa lakše u momčadi Salernitane.

U Salernitani bi trebao biti ključni igrač jer se njegova moguće nova momčad muči na zadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo 12 osvojenih bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider