Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proročanski

Sjećate li se ove izjave Josipa Brekala? Riječi koje zvone jače nego ikad

Josip Brekalo odradio je prvi trening u svom novom klubu - Hajduku.

Današnji suigrači - Josip Brekalo i Anthony Kalik (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Putem društvenih mreža Hajduk je obavijestio javnost da je Josip Brekalo odradio prvi trening sa svojim novim suigračima te da je započeo pripreme za subotnje gostovanje u Osijeku u sklopu 21. kola SuperSport HNL-a.

Pompa oko spektakularnog transfera hrvatskog reprezentativca iz Fiorentine u Hajduk polako se stišava, nakon što smo u proteklih tjedan dana imali prilike svjedočiti nevjerojatnim preokretima i u konačnici Brekalovom odlasku u Split.

U međuvremenu, na društvenim mrežama mnogi podsjećaju na jednu Brekalovu izjavu iz 2017. godine, u kojoj je iskreno rekao što misli o tadašnjem stanju u hrvatskom klupskom nogometu i dominaciji Dinama. Na početku te sezone Brekalo je otišao iz Dinama u Wolfsburg, a u HNL-u su se za naslov prvaka borili Dinamo i Rijeka, koja je na koncu pod vodstvom Matjaža Keka i uzela svoju prvu titulu u povijesti kluba.

Brekala je novinar Sportskih novosti pitao kako vidi izglede njegovog Dinama u borbi s Rijekom.

"Ah, moj Dinamo... Iskreno, volio bih da se neke stvari u hrvatskom nogometu promijene i da ove sezone Rijeka osvoji naslov. Ne samo zbog toga što bi to u Rijeci slavio cijeli grad i cijela regija, nego i zbog doživljaja cjelokupne javnosti. Vidio sam onaj jedanaesterac za Dinamo u Vinkovcima, pa to je bilo smiješno... I neka ove sezone naslov osvoji Rijeka, pa nakon nje i Hajduk, i neka to bude signal Dinamu da se trgne i ponovno bude jak", odgovorio je Brekalo.

Rijeka je te sezone postala prvak, a Hajduk još uvijek čeka na naslov. Sada će mu upravo Brekalo pokušati pomoći da prekine čekanje dugo 19 godina.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider