Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla mu podrška

VIDEO Pogledajte reakciju suigrača kada im je nogometaš u svlačionici rekao da je gej

Nogometaš Adelaide Uniteda Josh Cavallo priznao je da je homoseksualac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australski nogometaš Josh Cavallo prošle godine bio je u centru pažnje poslije javnog priznanja kako je homoseksualac. Iako nije bilo riječ o lakoj odluci, iznenadio se kad je shvatio kakvu je podršku javnosti dobio uz brojne čestitke za hrabrost.

Priznao je da je šest godina skrivao svoju seksualnost te da mu je bilo jako teško jer su samo rijetki znali pravu istinu.

gol expired Nogometaš koji je javno obznanio da je gej otkriva da se boji odlaska u jednu zemlju: "To me žalosti" divider

"Jednostavno se skupljalo u meni, nisam znao kako to izgovoriti, kakve će reakcije biti. Moram priznati da je to bilo užasno razdoblje, ali sad, kad je sve vani, nekako se osjećam lakše, nije bilo puno osuda", rekao je Cavallo.

"Znam da ima drugih igrača koji žive u tišini. Želim pomoći to promijeniti, želim pokazati svima da svatko zaslužuje biti svoj čovjek."

gol expired Ne prestaju reakcije na priznanje gej nogometaša, oglasile se brojne zvijezde, Ibra kratak i jasan divider

Snimka iz svlačionice hit je na društvenim mrežama

Cavallo inače igra za Adelaide United, a nedavno je na društvenim mrežama objavljena snimka trenutka iz svlačionice kad je suigračima priznao istinu o svojoj seksualnosti.

Dobio je veliku podršku suigrača, koji su mu čestitali na hrabrosti te je dodao da mu je pao kamen sa srca kad je vidio reakciju svlačionice. Prije javne objave na društvenim mrežama najprije je objasnio suigračima kakva je situacija jer je želio da to čuju od njega.

Godinu dana poslije njegove objave pojavio se i video iz svlačionice, koji je danas glavna tema na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider