Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tata je sigurno ponosan

Sin tragično preminulog nogometaša nova je senzacija Real Madrida: Pogledajte te golčine, a tek mu je 12

Jose Reyes Junior sin je tragično preminulo nogometaša koji je ove nedjelje postao heroj mlađe kadetske momčadi Real Madrida, koja je osvojila naslov pobjednika turnira LaLiga Promises.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sin tragično preminulo nogometaša Jose Antonio Reyesa, 12-godišnji Jose Reyes Junior, postao je junak Real Madrida na turniru LaLiga Promises, odnosno na turniru na kojem nastupaju momčadi s igračima do 12 godina.

Sin bivšeg nogometaša Seville i Real Madrida donio je svom klubu titulu prvaka, nakon što je u polufinalu postigao dva, a potom u finalu sva četiri pogotka Real Madrida u pobjedi protiv Seville 5:3.

gol expired Fedor gromovitim udarcem nokautirao Rampagea i poručio: "Ovo je kraj mog puta" divider

Reyes je pokazao nevjerojatnu snagu udarca, pomoću kojeg je postigao većinu svojih pogodaka. Zabio ih je nekoliko iz slobodnog udarca, a nekoliko i s ruba kaznenog prostora gromovitim udarcima desnom nogom.

Podsjetimo, Jose Antonio Reyes, legendarni španjolski nogometaš i bivši član Seville i Real Madrida preminuo je 1. lipnja u prometnoj nesreći u 36. godini života. Mjesec dana uoči njegove smrti sin mu je potpisao ugovor s Real Madridom.

gol expired Ronaldo ispunio san dječaku bez nogu, Khabib mu napisao: "I zato si najbolji na svijetu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider