Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sastanak dogovoren

Sve je spremno za veličanstveni povratak Mourinha na klupu Intera?

Jose Mourinho mogao bi ubrzo ponovno sjesti na klupu kluba koji je 2010. godine odveo do trostruke krune.

Jose Mourinho kao trener Intera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Čini se da je povratak Special Onea u klub s kojim je osvojio trostruku krunu sve bliže i bliže. Jose Mourinho trebao bi ovog četvrtka sjesti za isti stol s direktorom Beppeom Marottom i razgovarati o svom povratku na trenersku klupu Intera.

Mourinho je već odbio klubu Benfice u rodnom Portugalu, a sve iz razloga, vjeruje se, što će uskoro Luciano Spalletti dobiti otkaz na klupi Intera.

"Da li bih volio Mourinha ponovno na klupi Intera? Naravno. Ja njega obožavam. Mislim da treba dati priliku Spallettiju da se dokaže. Diego Simeone isto tako nije nemoguća opcija, ali Mou je poseban", objasnio je bivši predsjednik Intera Massimo Moratti.

Nekako vjerujemo da je Spalletti imao dovoljno vremena da se dokaže. Nakon 22 utakmice u domaćem prvenstvu (Serie A) Inter je treći s čak 20 bodova manje od vodećem Juventusa i 11 od drugoplasiranog Napolija.

U Ligi prvaka je završio na trećem mjestu grupne faze natjecanja, te će svoj europski put nastaviti u Europa ligi, gdje ga očekuju dvoboji protiv Rapida.

Mourinho je posljednji put sjedio na klupi Manchester Uniteda prije Božića, nedugo nakon što ga je Liverpool pobijedio 3:1 i praktički mu presudio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider