Jose Mourinho napustio je klupu Reala nakon što se sukobio s legendama kluba, Ikerom Casillasom i Sergijom Ramosom. Međutim, izvješćuje se kako je Portugalac ponovno spreman preuzeti poziciju prvog trenera kluba.

56-godišnjak je zadnje vodio Manchester United, gdje je ostao bez posla prošlog prosinca. Između svibnja i rujna, Mourinho je odbio ponude Milana, Wolfsburga, Schalkea, Monaca i Lillea, jasno naznačivši da ga zanimaju samo najveći klubovi.

Dvostruki osvajač Lige prvaka vjeruje da je još uvijek sposoban za uspjeh na najvišoj razini. PSG, Juventus i Bayern su tri momčadi koje zanimaju Mourinha, koji je također bio otvoren za prelazak u Tottenham da je Pochettino odstupio ranije ove godine.

Međutim, PSG i Bayern su odlučili zadržati vjeru u svoje trenere, dok je Juventus odlučio dovesti Maurizija Sarrija umjesto Maxa Allegrija. Mourinho nije uvrstio Real na svoju listu meta, jer je vjerovao da će to mjesto dobiti Pochettino, ali Solarija je onda zamijenio Zinedine Zidane.

Kraljevski klub je trenutno na vrhu La Lige, ali daleko od toga da igra jako dobro. Zidane j pod pritiskom od početka sezone, a pogotovo nakon teškog poraza u Ligi prvaka od PSG-a i Mourinho pomno prati situaciju u Madridu.