Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pamti pa vrati

VIDEO Mourinho dočekao provokatora: "Nikad nećete osvojiti europski trofej preko mene, pa evo poklon..."

Jose Mourinho poslije pobjede Rome protiv Feyenoorda dočekao je na megdan nizozemskog novinara koji ga je provocirao.

Jose Mourinho (Foto: Screenshot)

Portugalski menadžer Jose Mourinho odveo je Romu u polufinale Europske lige preko Feyenoorda, a po završetku utakmice u svom stilu napravio je šou na konferenciji za medije. Specijalni je pronašao nizozemskog novinara koji ga je provocirao poslije uvodne utakmice i uručio mu prigodan poklon.

"Nikada preko Mourinha nećete osvojiti europski trofej pa ti evo privjesak“, rekao je Mourinho i pružio Nizozemcu privjesak za ključeve.

Ivan Rakitić Rakitić rasturio protiv Manchester Uniteda: Englezi posramljeni, Sevilla u polufinalu divider

Nizozemski kolega poslije poraza Rome u prvom susretu napisao je kako Vučica nije uspjela probiti mrežu Feyenoordovog golmana unatoč ogromnom broju prilika, a Mou mu je odgovorio:

"Kad izgubim meč ne spavam i plačem 10 mjeseci", poentirao je aludirajući na pobjedu Rome nad Feyenoordom u finalu Konferencijske lige prošle sezone.
Mourinho je znao da će ovaj doputovati u Rim na utakmicu i bio je spreman za njega, a poklon koji mu je dao nasmijao je apsolutno sve.

Harry Maguire VIDEO Maguire nastavlja po starom: Poklonio gol Sevilli, ali sve je začudio jedan drugi detalj divider

"Imam poklon za tebe. Prelijep je, zar ne?", upitao ga je Mou i poklonio mu privjesak na kojem je replika trofeja pobjednika Konferencijske lige.

"Dat ću ovo našem treneru", poručio je nizozemski novinar, a Jose je dodao:

"Ovo vam je kako ne biste plakali sljedećih deset mjeseci. Osvojit ćete prvenstvo, igrate dosta dobro, ne biste trebali plakati".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider