Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije sve gotovo

Još jedan igrač odbio poziv iz Srbije: Talentirani igrač Bayerna odabrao drugu reprezentacije

Ove je sezone upisao tri nastupa za prvu momčad Bayerna u Bundesligi.

Aleksandar Pavlović (skroz desno) (Foto: Afp)

Aleksandar Pavlović, talentirani nogometaš minhenskog Bayerna odazvao se pozivu mlade njemačke nogometne reprezentacije što je glasno odjeknulo u srpskoj javnosti.

Budući da je 19-godišnjak srpskog podrijetla, susjedi su se ponadali da će jednog dana zaigrati za njihovu izabranu vrstu, no posljednja informacija iz Bavarske izazvala je zabrinutost.

Je li to nagovještaj u kojem će smjeru otići bitka za mladog nogometaša, teško je reći, no susjede zabrinjava činjenica da bi, nakon Filipa Ugrinića koji je izabrao švicarski dres umjesto srpskog, mogli ostati i bez Pavlovića.

Naravno, tek onog trenutka kad Pavlović zaigra za A vrstu, Srbije ili Njemačke, više ne može igrati za drugu reprezentaciju.

Martin Baturina Novopečeni Vatreni pred transferom: Dinamo sve dogovorio s Talijanima? Procurio je i iznos odštete divider

O talentiranom igraču bavarske momčadi pričao je i srpski izbornik Dragan Stojković Piksi:

"Sve o njemu ovisi, što se nas tiče mi smo spremni izaći u susret, želimo svakom našem djetetu dati šansu, ali mora se ići stepenicu po stepenicu. Sad je netko debitirao za Bayern, pa odmah u A vrstu, ne ide to baš tako. Svi ti momci se moraju dokazati. Mi smo otvoreni, kao što se tiče Ugrinića. Odlučili su drugačije i sve najbolje, nije problem".

Pavlović je ove sezone upisao tri nastupa za prvu momčad Bayerna i jednu asistenciju u visoko pobjedi protiv Borussije Dortmund (4:0).

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider