Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo trač ili?

Novopečeni Vatreni pred transferom: Dinamo sve dogovorio s Talijanima? Procurio je i iznos odštete

Talijanska Gazzetta dello sport izašla je s informacijama kako je Dinamo dogovorio transfer svog dragulja u talijanskog prvoligaša.

Martin Baturina (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Novopečeni hrvatski reprezentativac Martin Baturina prema navodima talijanske Gazzete dello sport na meti je Atalante. Talijanski medij ide čak toliko daleko da tvrdi kako je transfer već u poodmakloj fazi te da će Dinamu za veznjaka pripasti 13 milijuna eura.

Dominik Livaković i njegov pas VIDEO Livakovića u zračnoj luci dočekao njegov ljubimac: Pogledajte kako je protekao dirljivi susret divider

Atalanta Baturinu prati već duže vrijeme, a čini se kako su sada poduzeli konkretne korake prema akviziciji mladog veznjaka. Njegova vrijednost prema Transfermarktu iznosi 15 milijuna eura, što bi značilo da ga je Dinamo spreman pustiti ispod cijene.

Naravno, još uvijek nisu izašli svi detalji Baturinina prelaska u Atalantu stoga je moguće da će cifra s bonusima i premašiti špekulirani iznos. Valja naglasiti kako je Dinamo već prije tvrdio da će za Baturinu tražiti rekordan iznos s obzirom na njegov status koji ima u bilježnicama europskih skauta.

Siniša Oreščanin Hrvatska U19 reprezentacija uz manje poteškoće slavila: Dinamov dragulj zabio dva pogotka divider

Talijanski mediji vijest su objavili u tjednu kada je Baturini aktiviran pretpoziv za reprezentaciju te se tako prvi puta našao među odabranicima Zlatka Dalića.

Hrvatsku reprezentaciju još jednom su poharale ozljede te ne bi bilo iznenađujuće da veznjak Dinama odmah i upiše nastup u svom prvom boravku s reprezentacijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider