Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bellingham na klupu"

Jorginho stavio Modrića ispred engleskog nogometnog čuda: "Mene prodajte, Luku odmah u prvi sastav!"

Veliko priznanje Luki Modriću dao je jedan od glavnih kandidata za prošlogodišnju Zlatnu loptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo, tako se svi sve više vraćaju ligaškim natjecanjima.

Kao i uvijek, ono najpraćenije bit će englesko, svima draga Premier liga, u kojoj bi ove sezone moglo biti zanimljive borbe za vrh. Tamo se po običaju nalazi Chelsea, čiji je veznjak Jorginho dao jedan vrlo zanimljiv intervju za Sky Sports.

Modrić, Bellingham ili Jorginho?

Zapravo, nama je najzanimljiviji dio u kojem je spomenuo Luku Modrića, i to nakon što je prije toga rekao da je nova engleska zvijezda, Jude Bellingham, već sad bolji nogometaš od njega.

Kako je naš kapetan upao u tu priču? Pred Jorginha je postavljena igra "prodaj, prvi sastav, klupa", gdje su mu kao igrači ponuđeni Bellingham, on sam te Luka Modrić. Odgovorom je iznenadio.

"Mene prodajte. Modrić u prvi sastav, Bellingham na klupu!" rekao je Brazilac Jorginho, inače trećeplasirani nogometaš za prošlogodišnju Zlatnu loptu te osvajač Europskog prvenstva s Italijom, čije je državljanstvo uzeo, a čiji su ga mediji u velikom broju proglasili najboljim igračem.

Iako je Luki 37 godina, sjajno je vidjeti kako ga kolege i dalje smatraju ponajboljim igračem svijeta na svojoj poziciji.

Sigurni smo kako će Jude Bellingham napraviti veliku karijeru. Posluži li ga zdravlje, bit će jedan od najboljih igrača svijeta godinama unaprijed. Hoće li nadmašiti Luku? Za to će se morati itekako potruditi, ne samo na terenu nego i izvan njega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider