Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velike promjene

Novi vlasnik spreman za remont u Chelseaju: Ovi igrači zauvijek odlaze, a poznata i Kovačićeva sudbina?

Novi vlasnik u svojim planovima navodno ima kupnju sjajnog engleskog veznjaka Declana Ricea.

Stamford Bridge (Foto: Afp)

Grupa koju vodi Todd Boehly, suvlasnik bejzbolske momčadi Los Angeles Dodgers, iznijela je ponudu vrijednu 4,25 milijardi funti (5,2 milijarde dolara) za kupnju engleskog prvoligaša Chelseaja, objavio je londonski klub.

"Očekuje se da će prodaja biti finalizirana krajem svibnja uz pribavljanje svih potrebnih regulatornih odobrenja", stoji u priopćenju kluba objavljenom kasno u petak.

Dolaskom novog vlasnika na Stamford Bridgeu se pripremaju i planovi za iduću sezonu, a očekuju se velike promjene u momčadi.

Van Dijk i Lovren Virgil Van Dijk otkrio tko je za njega najbolji stoper svih vremena divider

Prema pisanju engleskih medija, nekoliko velikih imena moglo bi napustiti klub i zauvijek otići, a ono što je najvažnije za hrvatske navijače je to da Mateo Kovačić sigurno ostaje.

Jorginho, Alonso, Thiago Silva, Pulišić i Azpilicueta su na izlaznim vratima kluba, a mogao bi im se pridružiti i Lukaku, kojeg je Chelsea kupio za 113 milijuna eura od Intera, no sjajni napadač se nije snašao, a i nedavno je izrazio želju za povratkom u Inter, u kojem je je proveo najbolje dane u karijeri.

Carlos Alcaraz i Alexander Zverev Zverev se naklonio novom teniskom čudu: "Imaš pet godina, a sve nas pobjeđuješ" divider

Cilj dolazak Declana Ricea

Novi vlasnik u svojim planovima navodno ima kupnju sjajnog engleskog veznjaka Declana Ricea, koji igra u West Hamu i tamo je glavni igrač.

Rice ima 23 godine i prema Transfermarktu vrijedi čak 75 milijuna eura.

HNL golovi: Dinamo - Osijek 1:0 (Oršić)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider