Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravi vojnik kluba

Španjolska nogometna legenda povukla neočekivan potez u 42. godini: Nije mogao odoljeti pozivu

Joaquin se vraća iz nogometne mirovine u 42. godini, potpisao je polugodišnji ugovor za svoj Betis.

Joaquin (Foto: Afp)

Joaquin se vraća iz nogometne mirovine u 42. godini, objavio je Real Betis na svojim službenim stranicama. Sljedeći Dinamov europski protivnik odlučio je okrenuti broj klupske legende nakon brojnih ozljeda, a Joaqin nije puno dvojio, već se stavio na raspolaganje treneru Pellegrinu.

Joaquinu je ovo treći mandat u dresu Betisa, prvi je trajao u periodu od 2000. godine do 2006., zatim se vratio u Sevillu 2015. godine da bi koncem prošle sezone objavio kraj karijere. Upisao je uvjerljivo najviše nastupa za Betis (490), a nakon komplicirane situacije u klubu odlučio je prihvatiti poziv.

Nikola Katić (lijevo) Bivši igrač Hajduka ima jedan nastup za Vatrene, ali uskoro bi mogao zaigrati za BiH? divider

Pellegrini je na duže vrijeme ostao bez Youssoufa Sabalyja, zatim je Hector Bellerin zadobio ozljedu na posljednjoj utakmici protiv Girone te je Čileanac tako ostao bez oba desna beka. Zeleni se nadaju da će Bellerin biti spreman za utakmicu protiv Granade 13. siječnja, ali Joaquin je tu za svaki slučaj.

Betis i zagrebački Dinamo će 15. veljače odigrati prvu utakmicu 1/16 finala Konferencijske lige, a uzvrat je 22. veljače u Zagrebu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider