Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sada se sve zna

"Dogovorili smo dva pojačanja": Predsjednik Barce razriješio sve dvojbe o povratku Messija

Predsjednik Barcelone Joan Laporta otkrio je da su dogovorili dva pojačanja za ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako bi bili što konkurentniji naredne sezone u španjolskoj La Ligi i Ligi prvaka, predsjednik Barcelone Joan Laporta već je dogovorio dva pojačanja koja stižu na ljeto, i to posve besplatno.

"Imam dva dogovorena igrača kojima istječe ugovor na ljeto, igrača s kojima se može pregovarati. Radi se o braniču i veznom igraču, ali imena vam neću dati", kazao je predsjednik katalonske momčadi.

Iako nije htio dati imena, po svemu sudeći radi se o Andreasu Christensenu, danskom braniču koji nije htio produžiti ugovor s Chelseajem, i veznjaku Milana Francku Kessieju.

Messi je nezadovoljan u PSG-u?

Također, u intervju za španjolski RAC1 Laporta se ponovno osvrnuo na Lionela Messija, koji je prošlog ljeta otišao kao slobodan igrač u PSG. Španjolskim medijima se provukla priča o mogućem povratku Argentinca, koji nije pretjerano zadovoljan novim klubom.

gol expired Bivši trener Modrih brutalno iskren o Dinamu i Petkoviću: "Dalić mu je poslao poruku, to je krimen koji nosi" divider

"Trenutno ne komuniciramo. Nema osobnog kontakta. On je u Parizu, ali sjećam ga se s ljubavlju. Je li nezadovoljan u PSG-u? Znam što se piše po medijima, ali nisam razgovarao s njim", kazao je Laporta pa dodao kako mu nije bilo lako donijeti odluku da Messija pusti iz Barcelone.

Barcelona ima drugačije planove

"Nije mi bilo lako, ali nisam mogao više riskirati. Mislim da smo učinili ono što smo morali".

Laporta tvrdi da ne razmišljaju o povratku Messija u Barcelonu, njihovi planovi su ipak nešto drugačiji.

"Nisam dobio poruku od Messija ili njemu bliskih ljudi da bi se vratio u Barcelonu. Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Gradimo mladu momčad s iskusnim igračima, želimo stvoriti dobru simbiozu".

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider