Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može biti jeftiniji

Real pronašao nasljednika Pepea: Hrvatski trener dobro ga istesao

Nakon vijesti kako Pepe odlazi iz Real Madrida stiže i ona o njegovom nasljedniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac s portugalskom putovnicom koji je u 2016. baš poput Cristiana Ronalda osvojio i Ligu prvaka i Europsko prvenstvo napušta Real Madrid u kojem je proveo skoro deset godina. Nije poznato odlazi li Pepe u Kinu već na zimu ili će dočekati ljeto u Madridu, no ono što je sigurno je da neće dobiti novi ugovor na Santiago Bernabeuu.

Ali će ga zato dobiti u kineskom Hebeiju gdje bi navodno trebao imati godišnju plaću čak 10 milijuna eura. S obzirom da je to duplo nego što je imao dosad jasno je da neće previše tugovati za madridskim danima.

Španjolski mediji bliski Realu bave se pitanjem njegova nasljednika. Spominju se PSG-ov Marquinhos i Atleticov Jimenez, no umjesto ovih skupih pojačanja Real se okreće svom nogometašu koji se kali kod Nike Kovača u Eintrachtu.

Jesus Vallejo imao je sjajnu polusezonu u Frankfurtu gdje hrvatski trener radi sjajan posao. Eintracht je četvrti klub u Bundesligi sa samo 12 primljenih pogodaka. Jedino je veliki Bayern primio manje od momčadi bivšeg hrvatskog izbornika.

Vallejo je jedna od uzdanica te tvrde ekipe i Real će ga vratiti u svoje redove dok će u drugom pravcu poslati napadača. O terminu odlaska Pepea ovisi hoće li to biti uskoro ili na ljeto. Mladić iz Zaragoze će početkom godine napuniti 20 godina i Zinedine Zidane ga vidi kao zamjenu za dvojac Sergio Ramos – Raphael Varane.

Hoće li to biti jedino pojačanje u obrani vidjet ćemo na ljeto, jer tada Madriđani opet mogu registrirati nove igrače nakon što im je Sportski arbitražni sud u Švicarskoj smanjio kaznu FIFA-e.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider