Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Isto je rekao i Petković''

Jesu li izjave Drmića i Petkovića najava promjene smjera u Dinamu?

Dinamo protiv Salzburga mora ići na pobjedu ukoliko želi proći skupinu.

Dinamo protiv Salzburga na Maksimiru od 21 sat mora tražiti pobjedu. Sve ostalo bi umanjilo šanse za prolazak skupine, čak i za prezimljavanje u Europskoj ligi.

Josip Drmić otvoreno je rekao prije tjedan dana u Salzburgu kako je Dianmo morao igrati napadački na pobjedu. Kasnije se ispričao treneru Anti Čačiću jer se na neki način miješao u njegov posao.

U podcastu Utakmicu po utakmicu te su izjave bila jedna od prvih tema u sklopu najave važnog uzvrata na Maksimiru.

''Je li njegova izjava toliko suprotna onome što je Petković rekao? On je isto rekao da treba igrati napadački i da se treba otvoriti, da im to više odgovara. Je li to sad neka nekakva najava smjera u kojem će ići Dinamo protiv Salzburga? Hoće li biti napadački orijentiran Dinamo i zašto se u ovoj postavi ne bi moglo igrati napadački?'', zapitao se Ivan Ljubić te dodao:

''Pitanje je hoće li biti kakvih prilagodbi, hoće li možda Baturina biti u prvih 11?''

Ono što je svima jasno je da zbog rasporeda do kraja skupine (Milan kući, Chelsea u gostima) Dinamo sada mora krenuti po pobjedu.

''S obzirom na stanje na ljestvici nakon tri utakmice ti moraš pobijediti. Ako ne pobijediš tanke su šanse i za treće mjesto. To se mora oslikavati u pristupu Dinama protiv Red Bulla, to mora biti jače i žešće, na tragu onoga što smo gledali protiv Bodo/Glimta. Uraganski uz potporu tribina'', uaključio je Ljubić.

Hoće li Dinamo pobijediti Salzburg?

Ukupno glasova:

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu pogledajte ispod članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider