Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
moćna poruka

Jeste li primijetili poruku BBB-a iznad rođendanske koreografije? Evo otkud je preuzeta

Bad Blue Boysi su na spektakularan način proslavili svoj 35. rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako im jučer nije bio rođendan, Bad Blue Boysi su na utakmici protiv bečkog Rapida odlučili službeno proslaviti 35 godina postojanja. Izabrali su idealan trenutak jer je Dinamo preokrenuo Bečane i na kraju slavio veliku 3:1 pobjedu u Europskoj ligi pred nešto manje od osam tisuća navijača.

BBB-i su se okupili na donjem dijelu sjeverne tribine u respektabilnom broju, možda i najvećem u posljednjih godina. Navijanje je bilo žestoko, a sve je začinjenom uistinu spektakularnom koreografijom preko cijele tribine, a kasnije je napravljena još jedna s pirotehničkim sredstvima.

Niste mogli ne primijetiti ogromnu poruku preko cijele tribine koja je glasila:

''Life has pushed us into a corner… and we are coming out fighting!'', u prijevodu ''Život nas je stjerao u kut, ali mi se vraćamo boreći se''.

Ako ste se pitali otkud ova rečenica, odgovor je iz filma, točnije iz najave filma ''Bad Boys'' iz 1983. godine. Priča kaže kako je nekolicina istaknutijih Dinamovih navijača tri godine kasnije, igrom slučaja, u jednom splitskom kinu, gledajući ovaj film, odlučila grupu nazvati Bad Blue Boys.

Dio u najavi filma ''Bad Boys'' gdje se spominje ova rečenica pogledajte na otprilike 1:20 u videu…

gol expired VIDEO Boysi priredili "pakao" na ulicama Zagreba: Slave 35. rođendan uz karusel i bakljadu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider