Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi pomoćnik - Hrvat

Isplivalo ime potencijalnog trenera Southamptona: Oršiću dolazi Amerikanac koji obožava Gvardiola!

Jesse Marsch prometnuo se u prvog kandidata za klupu Southamptona.

Jesse Marsch (Foto: Afp)

Nakon jučerašnjeg poraza Southamptona na domaćem terenu protiv Wolverhamptona s igračem više, čelništvu Svetaca nije preostalo ništa drugo nego ispuniti želje navijača i Nathanu Jonesu uručiti otkaz.

Southampton je na posljednjoj poziciji Premier lige i prijeti im ispadanje, ostalo je još 16 kola do kraja prvenstva, a alarm se upalio na jugu Engleske. Bivši trener Leedsa i Leipziga, Jesse Marsch, prometnuo se u prvog kandidata za klupu Svetaca.

Gaziantep Još jedan turski klub povukao se iz natjecanja: Grad im je razoren, a oni su pukom srećom izbjegli tragediju divider

Marsch je i sam dobio otkaz 6. veljače u Leedsu, ali izgleda da mu se otvara nova prilika u Premier ligi brže nego što je očekivao. Sjetimo se, 49-godišnji Amerikanac vodio je našeg Joška Gvardiola u Leipzgu o kojemu je imao samo riječi hvale.

''Ne znam niti jednog 19-godišnjaka na svijetu koji ima potencijal kao Joško'', govorio je te 2021. Marsch.

Nesuđeni trener Hajduka mogući izbor za prvog pomoćnika

Marscha bi u stopu trebao pratiti njegov prvi pomoćnik, radi se o Reneu Mariću, 30-godišnjem austrijskom Hrvatu. Marića se nekoliko puta povezivalo s Hajdukom, ali još se nije odlučio sam preuzeti trenersku palicu.

Ivana Knoll FOTO Ivana Knoll se ''prešaltala'' s nogometa na košarku: Iz prvih redova pratila hrvatsku NBA zvijezdu divider

Marić i Marsch surađivali su u Red Bullu iz Salzburga i Leedsu. Prema britanskim medijima, Marsch bi se trebao sastati s vodstvom Svetaca u ponedjeljak.

Hrvatski dvojac Ćaleta-Car i Oršić nisu bili u planovima bivšeg trenera Jonesa, ali nadamo se da će napokon doći do minuta te pokazati što mogu.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider