Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trenira zavođenje

Zvijezda Manchester Uniteda u samoizolaciji zavodi jednu od najljepših Talijanki

Talijanski model Laura Bragato pohvalila se engleskim tabloidima da u samoizolaciji komunicira sa zvijezdom Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Manchester Uniteda Jesse Lingard vrijeme u karanteni zbog pandemije koronavirusa provodi u brizi za druge, pogotovo lijepe žene koje se fotografiraju za Playboy. Engleski reprezentativac javio se Talijanki Lauri Bragato kako bi ju pitao za zdravlje.

gol expired 28-godišnji nogometaš razbio mit o koronavirusu i ispričao horor-priču: ''Pakao, najstrašnija stvar koju sam u životu doživio'' divider

"Razgovarala sam s Jessejem i on je doma kao i svi mi. Ja vrijeme provodim tako da se rješavam stresa, svakodnevno prolazim tretmane ljepote, gledam filmove i kuham dobru talijansku hranu. Kada se sve ovo završi, želim putovati. Ljeto ću provesti u Španjolskoj i Londonu", kazala je lijepa Talijanka za engleski tabloid.

Lingard i Bragato poznaju se već godinama, a ona je poznata kao model koji se slika u bikiniju i nogometnim dresovima. Slavu je stekla fotografiranjem za planetarno popularni Playboy.

gol expired Bjelica se zadnji put obratio navijačima Dinama: Zahvalio je svima osim… divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider